Jeg tilbyder...


  • Et behageligt og fortroligt rum med plads til reflektion, motivation og selvindsigt

  • En samtaleform, der vil give dig indsigt i, hvad der stopper dig i eller holder dig fra at nå dine mål og drømme

  • Afklaring og klarhed om, hvorfor du ikke får handlet på dine drømme og mål​

  • Motivation og værktøjer til at handle på dine mål og drømme

  • Høj faglighed i form af certificering fra en af landets førende ICF-akkrediterede coachuddannelser

Livet er en lang rejse, jeg vil gerne hjælpe dig på din ...

Jeg tilbyder et trygt og fortroligt rum med plads og mulighed for reflektion og opnåelse af selvindsigt. Jeg hjælper dig med at blive klogere på dit inderste og på, hvad der skal til, for at du kan blive i stand til at handle på dine drømme og mål, eller på, hvorfor du måske må vælge at give slip på dem.


Jeg tror på, at du er din egen største støtte og power, og jeg hjælper dig med at finde ind til lige præcis det og til, hvordan du kan begynde at bruge alt det, du er og kan. Det gør jeg ved at benytte en samtaleform, der tager udgangspunkt i, at de bedste svar og løsninger skabes og findes i os selv. Mit formål er at gøre dig bevidst om de mønstre og overbevisninger, der forhindrer dig i at opnå det, du ønsker og drømmer om. Jeg hjælper dig med at forstå, hvad der holder dig tilbage, og dermed, hvilke mønstre og overbevisninger du nødvendigvis er nødt til at gør op med for at nå dit mål og udleve dine drømme, store som små. I vores samtaler vil vi derfor også komme ind på, hvordan du kan bryde dine gamle hæmmende mønstre og erstatte dem med nye og støttende alternativer.

Jeg anvender blandt andet visualisering i mit arbejde og har god erfaring med, at disse giver mine klienter en dybere indsigt i, hvad der skal til, for at de forfølge deres mål og drømme.

Jeg brænder særligt for, men er ikke begrænset til, at hjælpe dig, der står over for en vigtig forandring, beslutning eller skillevej i dit liv. Det kan være, at du har et ønske om at stå stærkere i dig selv, rykke dig i din personlige eller professionelle udvikling, få mere selvtillid og selvværd eller vil komme noget til livs, der holder dig tilbage fra at nå dine mål og drømme.


Igennem vores samtaler vil du opdage, at svarene findes indeni dig selv. Min vigtigste opgave er, at hjælpe dig med, at finde dem og hjælpe dig til at sætte dem i spil på din nye vej. Det vil gøre, at du vil have følelsen af, at stå stærkere i dig selv og leve både dit professionelle såvel som dit private liv fuldt ud, præcis som du drømmer om.

Jeg tilbyder samtaler fysisk i mine lokaler i Gentofte eller online via Zoom.
unsplash