Min mission

Jeg tror på, at du er din egen største støtte og power, og min mission er at hjælpe dig til at handle på det, du drømmer om. Det gør jeg gennem en samtaleform, der tager udgangspunkt i, at de bedste svar og løsninger skabes og findes i os selv.

OM MIG


Med baggrund i mit arbejdsliv og min livserfaring fokuserer jeg i min coaching hovedsageligt på livsstilsændringer i såvel karriere som privatliv samt støtte af ledere i deres udvikling i lederskabet.

Jeg er empatisk, lyttende og nysgerrig af natur, og så er jeg fascineret af mennesker og alt det, vi indeholder både udenpå og indeni. Jeg er drevet af en lyst til at gøre en forskel og skabe værdi for mennesker, ved at hjælpe dem med, at gøre deres drømme og mål til virkelighed. 

Jeg er certificeret Life & Business Coach gennem Sofia Manning, som er en af Danmarks førende ICF-godkendte uddannelser. Jeg er i øjeblikket i gang med, at videreuddanne mig til Master Coach med speciale i stress og konflikthåndtering samt børne- og ungecoach. Efter at have afsluttet min grunduddannelse var jeg tilknyttet Sofia Mannings coachuddannelse som coachtræner, hvor jeg støttede og gav feedback til studerende, der var i gang med deres gunduddannelse i coaching.

Jeg har evnen til at se det hele menneske og til at skabe et trygt og fortroligt rum omkring mig. Min erfaring er, at det rum, jeg skaber, giver mine klienter evnen til at reflektere og finde svarene indeni sig selv og derved finde modet til, at handle på deres mål og drømme.

Jeg har et langt og alsidigt arbejdsliv bag mig. Jeg har beskæftiget mig med alt ligefra som meget ung, at være ansat som butikschef i en stor amerikansk virksomhed, til at rejse verden rundt og have hele den som min arbejdsplads i fem år. Især min tid i udlandet, hvor jeg boede både i Italien og London, var en tid i mit liv, der var fuld af eventyr, læring, udvidelse af min horisont og indsigt i, hvor helt utrolig smuk vores verden og alle dets individer er på kryds og tværs af lande, kontinenter og kulturer.

Jeg elsker forandring og har selv flere gange i løbet af mit liv, rystet posen både privat og karrieremæssigt, for at trække et nyt kapitel op. Senest da jeg besluttede mig for at uddanne mig til coach.

De sidste 15 år har jeg arbejdet sammen med og støttet topledere i store og mellemstore virksomheder som executive assistant.

Fællesnævneren for hele min professionelle karriere er, at jeg altid har haft med mennesker at gøre. Mine stillinger, hvor forskelligartede de end har været, har altid haft individet som hovedfokus.

Privat er jeg bosat i Gentofte og gift med Søren, som jeg har to børn med. Vi købte i 2022 et skønt hus i Toscana, hvor vi elsker at bruge vores tid og udleve vores eventyrlyst og kærlighed til Italien og dens kultur og fantastiske køkken.

Du finder ikke Rena Billeskov Coaching på sociale medier, da jeg foretrækker, at vi lærer hinanden at kende i virkeligheden og ikke på sociale platforme. Derfor tilbyder jeg også altid en gratis og uforpligtende samtale, hvor vi kan mødes og mærke efter, om den rette kemi er til stede.

unsplash